Измивна фризьорска колона Gabbiano Malaga - черна/сива с златисто

Price
1650 lv
26.03.24
city of Sofia
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Елегантната фризьорска колона Gabbiano Malaga улеснява ефективни процедури за грижа и измиване на косата. Създаден е да оптимизира максимално оборудването на фризьорските салони. Интегрираният дизайн осигурява удобство на използване както за фризьори, така и за клиенти, а класическите цветове и декоративни елементи в златни нюанси придават на интериора уникален характер.

Подходящата дълбочина на черната керамична мивка предотвратява прекомерното пръскане на вода и продукти, използвани по време на измиването. Тя ви позволява удобно и ефективно да извършвате широка гама от услуги . Мобилността на мивката ви позволява лесно да регулирате ъгъла на нейния наклон според вашите индивидуални нужди. Използваният материал прави мивката издръжлива, устойчива на обезцветяване и надраскване и много лесен за поддържане чиста . Правилно профилираната яка осигурява оптимална опора и комфорт при измиване на косата, а удобното пластмасово покритие в нюанси на черното означава, че клиентът няма да усети неприятностите на студената керамична повърхност.

Фризьорската колона е оборудвана с кран и смесител, което осигурява постоянен достъп до топла и студена вода . Това ви позволява лесно и бързо да регулирате температурата според предпочитанията на клиента. Специално място за поставяне на душ слушалката улеснява работата, а хромирана тапа със специална цедка ви позволява да контролирате водния поток и да поддържате високи хигиенни стандарти в салона. Водната връзка е поставена вътре в основата , което позволява ефективно скриване на тръбите. Столът е оформен така, че да осигурява комфорт при извършване на различни процедури. Комбинацията от функционалност и удобства прави работата във фризьорски салон още по-комфортна.

Правилно профилираният фотьойл с пълнеж от издръжлива пяна осигурява висок комфорт при използване , а елегантните подлакътници позволяват правилно позициониране на раменете на клиента . Облегалката е поставена под оптимален ъгъл и ви позволява да заемете правилната позиция и осигурява отлична опора за гръбнака . Черното покритие и декоративните златисто лакирани метални повърхности му придават вечна елегантност и допълнително гарантират дълготрайна издръжливост и лекота на почистване. Класическият завършек на фризьорската колона я прави страхотна в почти всяко пространство . Комплектът включва пълни фитинги в нюанси на черно, включително кран, душ слушалка и специални маркучи за осигуряване на пълен набор от инструменти за работа

Тегло : 51 кг

Views: 24