Задължителни ежегодни обучения в строителството, city of Sofia | Professional Training

Задължителни ежегодни обучения в строителството

Price
70 lv
08.01.24
city of Sofia
Listing by
Private

"Контрол върху качеството на изпълнение на строителството и за съответствие на влаганите в строежите строителни продукти със съществените изисквания за безопасност"

Онлайн курс на обучение съгласно Наредба за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти, закона на Камарата на строителите, Закон за техническите изисквания към продуктите и др.

Издаваме легитимно Удостоверение за преминато обучение за "Осъществяване контрол върху качеството на изпълнение на строителството и за съответствие на влаганите в строежите строителни продукти със съществените изисквания за безопасност", което можете да използвате пред Камарата на строителите, за участие в конкурси, пред ИТ и всички други случаи, при които се изисква.

Вашето обучение е в удобна и практична онлайн форма, и започва веднага.

"Координатор по безопасност и здраве в строителството" - дистанционен курс

Основание за провеждане на обучението:

Съгласно изискванията на Наредба № 2 от 22.03.2004 г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на строителни и монтажни работи и последвалите изменения и допълнения.

От кого се изисква това обучение и документ?

Наличието на лице, или лица, преминали обучение в курс "Координатор по безопасност и здраве в строителството" се изисква от:

Възложителя на инвестиционно проектиране - когато възлага проектирането на повече от един проектант.

Възложителя на строителен обект - когато възлага изпълнението на строежа на повече от един строител, или на строител, който наема подизпълнител/и.

Строителни фирми - при участието им в обществени поръчки, конкурси и търгове.

Курсът е предназначен за:

Ръководители на фирми, проектанти, консултанти, технически ръководители, отговорници на структурни звена, органи по ЗБУТ и др.

На завършилите обучението се издава Удостоверение за Координатор по безопасност и здраве в строителството, съгласно изискванията на чл. 5 от Наредба № 2 за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на строителни и монтажни работи (обн., ДВ, бр. 37 от 2004 г.) и изменението и (обн., ДВ, бр. 102 от 19.12.2006 г.).

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЕВРОПРОГРЕС ДМ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение с лицензия 2023121615.


Views: 33