Гараж за продажба в м. Нишан таши, гр. Сандански, city of Sandanski | Garage

Гараж за продажба в м. Нишан таши, гр. Сандански

Price
€12000
Listing by
Business
Listing Type
sell

АДРЕС Недвижими Имоти продава гараж в нова сграда, разположена в м. Нишан таши, гр. Сандански. Застроена площ - 13.75 кв. м. Имотът се намира на гаражния етаж на сградата, като достъпът се контролира чрез автоматична врата с код. Осигурена е топла връзка с жилищната част на сградата. Стените на гаража са измазани, подът е от бетон. Купувачът може да закупи и съседния гараж със същата площ и при същата цена.

СГРАДА.
Сградата е построена през 2016 г., има стоманобетонна конструкция (безгредова с шайби) и тухлени стени. Монтиран е хидравличен асансьор. Общите части са завършени и се поддържат в отлично състояние, входната врата е обезопасена, осигурен е контролиран достъп до сградата. Сградата има издадено удостоверение за въвеждане в експлоатация (Акт 16) от 22.05.2017 г.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.
Обектът е изграден във ваканционния район Нишан Таши, на около 700-800 м от прекрасния парк на града, централната пешеходна и търговска улица, басейни с минерална вода, спа хотели, тенис кортове, в близост до общинската болница, множество магазини, аптеки и кооперативния пазар. Районът е с напълно уредена инфраструктура, а достъпът е по асфалтов път в отлично състояние.

ПРЕДИМСТВА.
- качествено построена сграда с Акт 16;
- отлично поддържани общи части;
- контролиран достъп в сградата;
- близост до всички градски удобства и развлечения;
- спокоен жилищен район.

Посочената цена е с включен ДДС. Имотът може да бъде закупен с ипотечен кредит, осигурен с безплатното съдействие на Кредит Център.

Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 600 евро.

Views: 109