Входна врата за къщи - city of Rusе | Windows & Doors

Входна врата за къщи

Price
1225 lv
24.06.23
city of Rusе
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer, pickup


Структурата на крилото представлява два композитни панела с дебелина 4 мм, допълнително подсилени с два МДФ панела с дебелина 6 мм, придаващи по-голяма здравина и изолация. Композитните врати са подходящи за външни условия. Има декоративни лайсните – алуминиеви, които отразяват огледално.

Размерите на вратата с касата са: 90/200 см.


Дебелината на крилото е 70 мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. За шумо и топло изолация e добавенa минерална вата Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34 см. Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и по-лесно изграждане на праг.


Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа.

В комплекта са включени:


Крило 7 см;

Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;

Обков, включващ: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна , шпионка с метално чукче; панти;

Два секретни патрона, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;

От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата.



Views: 134