Всякакви поръчки от Алиекспрес ( Аliexpress ) , ebay , Амазон ( Amazon ) и други .

Price
Negotiable
26.05.23
city of Sofia
Listing by
Private

Здравейте,
Правя поръчки от най-големите чужди сайтове в света на онлайн продажбите, а именно Aliexpress , Amazon , Ebay и всички други, за които се сещате .
Един истински посредник между вас и сайта, който сте си избрали.
Доставката от страните извън Европа е около 25-30 дена , докато от Европа около 10-15 дни максимум. Изберете си продукт, изпратете ми линк на лично съобщение за да можем да уточним съответният модел, размер и цвят или просто ми покажете какъв артикул ви вълнува и аз ще ви предложа различни варианти , които се предлагат в сайта.
След като се спрем на конкретен продукт и сме избрали всичко като критерии се захващам с поръчката. Преди да направя всяка поръчка ще извърша сто процентова проверка за достоверността на артикула и дали продавача е коректен и с висок рейтинг. Ще водя изцяло вместо вас комуникацията с продавачите и администраторите на съответните сайтове.
За допълнителни въпроси, можете свободно да ми пишете и разбира се за повече информация, моля, свържете се с мен на посочения телефон (който разполага и с Viber), или пишете на лично съобщение!
Приятно Пазаруване и ви очаквам

Views: 128