Препарат за двигателно масло XENUM SUPER-G

Price
45 lv
01.04.24
city of Rusе
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Препарат от ново поколение за качествено подобрение на характеристиките на смазването на двигателите, присадка в допълнение на класическите моторни масла.

Super-G технологията на XENUM е в три-компонентната комбинация: Карбон-Графит, Молибденов комплекс (течен) и Естерен маслен комплекс.

Действието на препарата върху работата на двигателите дава следните ефекти:

-намалено ниво на шума и вибрациите

-намален разход на гориво

-подобрена мощност, плавно развъртане и улеснен старт

-удължен живот с минимално износване

Тези ефекти се явяват в резултат на същественото намаляване на триенето на повърхнините на детайлите в двигателите.

Super-G три-компонентната формула създава траен и стабилен микрофилм, явяващ се изключително силно действаща смазка в комбинация с моторното масло.

Препаратът се препоръчва за всички видове и поколения 4-тактови бензинови и дизелови двигатели (автомобилни, индустриални и т.н.), независимо от вида на техните горивни-, турбо- и каталитични системи. Напълно е безопасен за маслените филтри.

Долива се в моторното масло - стандартната доза 300 милилитра е предназначена за система с вместимост от 3 до 5 литра. Действието е до смяна, следва да се спазва предписанието на конструктора за пробега на маслото.

Препоръка за най-прецизната поддръжка: за получаване на още по-голям ефект може преди източването на старото масло при смяна да се извърши и пълно прочистване и неутрализиране на киселинноста в маслената система с продукта M-Flush на XENUM.

Views: 47