КЪЩА в с. Сираково, обл. Хасково

Price
80000 lv
28.09.23
city of Haskovo
House Type
Construction Type
Area
120 m2
Listing by
Business
Listing Type
sell

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба КЪЩА, разположена в с. Сираково, обл. Хасково.

Площ на парцела – 1000 кв.м.

РЗП – 120 кв.м.

Къщата е на два етажа с вътрешно разпределение: Първи етаж– вестибюл, стая предвидена за килер, две стаи едната с прекарани изводи за вода и канализация, втори етаж- коридор, всекидневна стая, кухненски бокс с трапезария, две стаи, санитарен възел. Допълнителни постройки, навес/лятна кухня. Между етажите е гредоред.

Имотът предлага спокойствие и прекрасна природа в близост до града, подходяща за вашите семейни сбирки през уикендите. Достъп до имота – по асфалтов път, разполага с всички комуникации. Състоянието на имота е много добро. След основен ремонт, подменени са всички ЕЛ и ВиК инсталации. Направен е основен ремонт на покрива. Дворното пространство е поддържано и красиво оформено с алеи.

Всеки може да си позволи да си купи селска къща в красивите и спокойни български села. Те са предпочитан тип имот за отдих през почивните дни където да отморяват след стреса на работната седмица, или за постоянно живеене. Къщата е с канализация! Страхотно инвестиционно решение: насладете се на приятни мигове на отдих сред природата, само на 15 мин. разстояние от града.


Views: 149