За дами дискретно

Price
Negotiable
28.10.21
city of Rusе
Meeting Place
Body Type
Listing by
Private

Привет, Дами.

След като сте попаднали на тази обява значи сте водени или от любопитството или от твърдата нагласа да осъществите някой неща която тази категория от предлага.Що се касае до моята обява - ще си разграфя детайлите в няколко точки по долу.

Мисля, че водени от любопитство или твърда нагласа - и в двата случая, нещата които търся биха звучали така.

ЗА НАЧАЛОТО - наистина попаднах в тази категория, след 16 годишно моногамно съжителство с половинката.Прекалено много време, прекалено много ангажименти, прекалено много ревност от нейна страна... което доведе до НАЧАЛОТО...

ЗА МЕН - За в момента не е важно как се казвам, на 46 години съм, да семеен съм от Русе. Не ходя на фитнес, но се грижа за тялото си, спазвам изграден режим на живот далеч от пороци и пошлост. Не пия редовно, пуша от време на време, изглеждам нормално.Спазвам Хигиена, държа на Дискретност, имам Визия... Обичам забавленията които могат да ми донесат малко удоволствие в този забързан ритъм на живот ЗА МЕН.

ЗА НЕЯ - Бих се радвал, ако успея да се запозная с дама без значение от години и религия, която да има стил, да държи на Хигиена, да има Визия, стига да е сериозна в намеренията си. Няма значение дали е червенокоса, руса, черна, стига да е твърдо убедена в нещата които иска а именно едно ново вълнуващо запознанство и разчупване на сивото ежедневие! Няма значение дали е със силикон, хилурон или с естествена красота дали е омъжена, обвързана, свободна - стига да не е професионалистка, а да й е приятно от ненатоварващ разговор и приятна компания, и да не ”играе”.

Прави ми впечатление като гледам подобни обяви, че тук се обещават разни големи суми. Цифри - с които само се цели да се привлече внимание… Може би сте забелязали, че аз никъде не споменах цифри. Това е защото от обещанието до действието има много голяма разлика! За разлика от празните приказки, аз съм по действията и това какво, как и тн бих споделил на ЛС само с заинтересованите, не на всеослушание тук, ЗА НЕЯ.

ЗА СРЕЩАТА - като цяло съм се спрял на идеята за хубав малък хотел, и прекарвания в които бих направил всичко по силите си въпросната дама да се чувства като БОГИНЯ в компанията ми. Естествено, сигурно бих пропуснал нещо, но пак да го напиша -бих направил всичко по силите си за да задоволя всяка една прищявка на дамата, стига да е в рамките на нормалното за човек. Срещите - с много смях, забава, разговори и разпускане от натовареното ежедневие...

ЗА КРАЙ - ами за край ще спомена, че бих се радвал да драснете ЛС тук в сайта или на Вайбър и поради факта, че все още съм в процес на търсене, отговарям почти веднага. Не съм по бройката, търся определена дама и намеря ли я, обявите ми падат. Не бих търсил още и още, ами бих се виждал по подобни срещи само с една девойка.

Моля, само МЪЖЕ да не ми пишат, не си падам по педерастията. Не желая да ме безпокоят също така гейове и разни екземпляри от малцинствата, както за тройки и оргии, или жени страдащи от раздвоение на личността и психични заболявания.Предвид факта, че харесвам жени, обявата е предназначена само и единствено за тях.

Сигурно пропускам нещо, но гледах и да не е прекалено дълго инфото. Ако нещо не съм казал, а се чудите - питайте. Може да ме питате и пишете всичко! Та било за въпроси или за реален интерес, бих се радвал да отговоря и обърна внимание на всяко едно съобщение.

Благодаря Ви за отделеното време и внимание, и бъдете добри.

Views: 2949