Допълнителни доходи в свободното време (почасова работа онлайн)

Допълнителни доходи в свободното време (почасова работа онлайн)

Salary
Negotiable
12 May
city of Sofia
Employment
Education
Languages
Listing by
Private

Здравейте,

Намерих един доста лесен начин да се изкарват малко допълнителни пари в свободното ни време - сайта Freecash.

Freecash предоставя възможност лесно да трупате $ като играете различни видове игри, попълвате анкети, извършвате различни видове задачи (като например да посетите даден сайт и да го разгледате и да цъкнете на някоя реклама), да инсталирате различни приложения (като АлиЕкспрес апликацията на телефона Ви, Honeygain, Opera browser и т.н.), гледане на видеа онлайн, абониране за различни видове игрални сайтове (казино и спорт онлайн залози), дори и ХБО МАКС, както и много други.

Също така сайта предлага атрактивна бонус система ако изкарвате 7 дни поред по минимум 1$ (всеки ден растящ безплатен бонус + на 7мия ден може да спечелите до 50$ бонус)

+ има ежедневен бонус (който не зависи от седмичния) и е обвързан с това колко общо $ сте генерирали, колкото повече сте генерирали, толкова повече е дневния ви бонус.

Freecash има и изключително атрактивна политика за препоръчване на нови хора, започвате с 10% бонус от това, което е изкарал препоръчаният от вас човек, като може да стигнете до 30% бонус!

Freecash използва много различни видове за CASHOUT (теглене на средства), като най-удобния е PayPal (таксата за теглене чрез Пейпал е 5%), предлага се Виза гифт карти, Амазон гифт карти, Steam, Apple, Google Play, Spotify, Netflix, различни крипто валути (Биткоин, Етериум, Лайткоин, Догекоин) и други.

Аз съм теглил над 20 пъти, след кеш аут/теглене парите са в банковата Ви сметка до максимум 2 дни (обикновено не повече от час).

Може да разгледате различни видеа за freecash в youtube и да потърсите повече информация в интернет.

Регистрирайте се и го разгледайте, просто споделям от опит, може би на някои хора ще им бъде доста полезно и ще си изкарат добри и бързи пари в свободното време (особено удобно е за ученици и студенти).

След като се регистрирате през промо-линка показан долу може да се възползвате от безплатния първоначален бонус (първоначално получавате 1 бонус ковчеже за отваряне + когато изкарате 1$ в рамките на 48 часа получавате още три други ковчежета бонус за отваряне, ако не използвате пълния линк, а отворите сайта през браузъра без промокода не получавате този бонус).

Всичко зависи само и единствено от Вас и това колко време отделяте, може да изкарвате както няколко цента на ден, така и десетки, дори стотици долари (може да видите в класациите, че доста хора изкарват такива пари).

Ако имате въпроси съм насреща в скайп - JustHaveFun или по мейл.

Успешна седмица!

Views: 28