M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL черни, телесни италиански памучни крачоли против протриване

Цена
11.90 лв
Размер
M, L, XL
Материя
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

EMY CINZIA памучни крачоли дълги до над колената със съвсем лек прибиращ ефект и против протриване на италианската марка EMY. Продуктът представлява плътни бикини с крачоли, подходящи за летните жеги под пола или под панталон/дънки, подходящи са против протриване и изпотяване. Следете таблицата при колебание за размера; памучно парче между краката. Цената е за 1 бр.

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди. 

Състав: 90% памук, 10% еластан

Продуктът е предназначен за пране на 30 градуса ( при пране на пералня препоръчваме пране на програма за памук при максимални 30 - 40 ºC без центрофуга/ с максимални 300 - 400 оборота ); не може да се третира с препарати, съдържащи белина ( хлор ); не бива да се суши в сушилня; може да се глади; може да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене. 

Памучни крачоли могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) непробвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 1192