Pierre Cardin 39-42, 43-46 черни, сини, сиви памучни мъжки чорапи над глезени памучен чорап Пиер Карден

Цена
3.70 лв
Марка
Размер
Материя
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Pierre Cardin PC101 памучни чорапи до средата на прасците, изработени от най-висококачествен памук и тествани, за да осигурят най-високо ниво на комфорт, произведени от италианската марка за мъжки чорапи Pierre Cardin / Пиер Карден. Чорапите Pierre Cardin са подложени на множество тестове, за да бъдат удобни и хигиенични. Цената е за 1 чифт - 2 броя чорапи. 

Доставяме винаги с преглед до офис или адрес с Еконт или Спиди.

Състав: 60% памук, 35% полиестер, 5% еластан / Състав: 50% памук, 45% полиестер, 5% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или пране в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене.

Чорапи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 539