Nottingham M, L, XL, XXL шампанско италианска мъжка вълнена блуза с дълъг ръкав мъжко вълнено бельо

Цена
35 лв
Сезон
Вид
Размер
M, L, XL, 2XL
Цвят
Материя
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

TL18 вълнена мъжка блуза с дълъг ръкав, подходяща за носене под дрехи, както и за спане, изключително мека и същевременно фина, достатъчно дълга е, за да покрива кръста, произведена от италианската марка за вълнено бельо Nottingham / Нотингам. Блузите са изключително подходящи за носене и през най-студените зимни месеци. Благодарение на изцяло памучната вътрешна част, кожата остава топла и суха през цялото време. Акрилът е мека и пухкава материя, която придава изключителен комфорт на кожата и е материал, който се произвежда от изкуствена вълна, отличава се с голяма мекота и здравина. На вътрешния етикет на всеки продукт е изписано, че е произведен в Албания (made in Albania).

Състав на външна част: 50% вълна, 42% акрил, 8% найлон; Състав на вътрешна част:100% памук

Продуктът е предназначен за ръчно пране при температура до 30°C или по-ниска; не е подходящ за избелване; не е подходящ за сушене в центрофуга; подходящ е за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); подходящ е за химическо чистене; подходящ е за сушене на закрито.

Потници, корсажи, тениски, блузи и бодита могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 295