Станете част от екипа на Relax Fashion масажистка

Заплата
Договаряне
2 апр.
град София
Образoвание
Езици

Присъединете се към нашия екип - станете част от нещо необикновено.



Готови ли сте да поемете на пътешествие изпълнено с чувственост, професионализъм и удовлетворение? Нашето уютно и приветливо студио за масажи търси красиви, отговорни и професионални момичета, които да се присъединят към нашия сплотен екип. Нашето студио може да се похвали с гостоприемна и грижовна атмосфера, където както клиентите, така и членовете на екипа се чувстват ценени и уважавани.


Позиция: масажистка


Отговорности:

- Осигуряване на персонализирано масажно изживяване.

- Поддържане на топла и приветлива атмосфера, като гарантирате, че клиентите се чувстват комфортно и спокойно по време на посещението си.

- Поддържане на висок стандарт на професионализъм, дискретност и удовлетвореност на клиентите.


Изисквания

- Красота: Търсим личности, които излъчват естествена красота и увереност, завладяващи клиентите с присъствието си.

- Отговорност: Силното чувство за отговорност и надеждност е от съществено значение за поддържането на целостта на нашето студио и екип.

- Чар: Способността да се свързвате с клиенти на лично ниво, създавайки запомнящи се преживявания, които надхвърлят очакванията.

- Отборен дух: Желание за сътрудничество и допринасяне за нашата гостоприемна и грижовна екипна среда.


Ползи

- Отлично заплащане: Насладете се на конкурентно възнаграждение и щедри награди за вашия талант и отдаденост.

- Сплотен екип: Присъединете се към екип, който цени вашия принос и се грижи за вашето благополучие.

- Уютна среда: Работете в удобна и приветлива обстановка в студио, където клиентите и членовете на екипа се чувстват като у дома си.


Как да кандидатствам

Ако сте красива, отговорна и професионална личност, търсеща вълнуваща възможност в индустрията за масажи, ние ви каним да се присъедините към нашия екип. За да кандидатствате, моля, изпратете кратко представяне, очертаващо вашия опит и защо бихте били идеалният избор за нашето студио на r***@gmail.com. Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас и да ви приветстваме в нашия екип.

Посещения: 31