Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан.

Заплата
€3000
Държава
Вид заетост
Образoвание
Договор за работа

Възможност за съдействие на добри позиции за работа на германски речни кораби за моряци, боцмани, рулеви и капитани с патент. С германски трудови договори и добро заплащане. Пътните разходи се поемат от германската фирма, след завършване на работния месец. Предложението е само за колеги, които имат Schifferdienstbuch-служебна моряшка книжка за работа по вътрешни плавателни пътища на Европа и желание за работа. Като заплащането започва от най-малкото за МОРЯК, което е от 2900-3000, 00 Евро на Ваше име бруто с личен ГЕРМАНСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР и германски здравни и пенсионни осигуровки + транспорт в двете посоки. За да имате целогодишно пенсионно и здравно осигуряване, парите са разпределени по-равно за работния и месец и месеца, когато сте в почивка. На 15-тата минута в офиса на фирмата в Хамбург ще имате на Ваше име ГЕРМАНСКИ ТРУДОВ договор. Това са над 6000, 00 лева бруто разпределени за работния и почивният месец с включени пенсионно и здравно осигурявани за един месец работа на корабите на фирмата. И за да имате всеки месец заплата и да сте осигурени за пенсия и здравно през цялата година, тези пари се разпределят за през работния и почивния месец. Трябва преди тръгване да имате банкова сметка с IBAN: и SWIFT- BIC code. Това трябва да е оригинален и разпечатан от банката цял код на Вашата сметка с VISA карта на Ваше име в ЕВРО във формат А4, който да предоставите на работодателя. За да може фирмата да Ви превежда там заплатите.

За да кандидатствате: Трябва да имате Schifferdienstbuch-служебна моряшка книжка и квалификация нанесена в нея най-малко MATROSE, както и практика/умения/опит, като корабен персонал. Има възможност също за кандидатстване за работа в кораборемонтния завод в Хамбург, като бояджии, заварчици, корпусници, механици на корабни машини и механизми или като общи работници. В кораборемонтния завод заплатата е 1350.00 евро бруто с здравни и пенсионни осигурителни за обща работа, като почистване и боядисване на кораби.

Тръгване на 01 всеки месец 2023 год. в 10.00ч. от Русе. с фирмен транспорт на агентиращата фирма Евроконтакт. БГ , Тел за връзка 00359888517328 кап. Иванов - Direct Crewing

Посещения: 693