Превод от/на английски език! Легализация на документи!, град Пловдив | Преводи / Легализация

Превод от/на английски език! Легализация на документи!

Цена
Договаряне

Преводи от/на английски език директно от преводач! Легализация на документи! Заверка при нотариус (за превод на документи от чужбина)! Оторизиран преводач!

Официален и неофициален превод от английски на български език/от български на английски език на фирмена и лична кореспонденция, сертификати за качество, декларации за съответствие, декларации за експлоатационни показатели, удостоверения за актуално състояние, пълномощни, фактури. Превод на договори, решения на съда. Превод на дипломи за средно образование, дипломи за висше образование, академични справки, уверения за студент. Превод на епикризи, амбулаторни листове, болнични листове, имунизационни паспорти, удостоверения за раждане, удостоверения за брак, удостоверения за наследници, свидетелства за съдимост и др. Заверка подписа на преводача при нотариус за превод на документи от чужбина -удостоверение за брак, раждане, пълномощни, уверения за студент и др.

Поръчайте превода онлайн през сайта или Facebook страницата ми, по имейл, WhatsApp, Viber. Можете да получите готовия превод по имейл, по обикновена поща, чрез куриер или лично на адрес в гр. Пловдив. Можете да платите по банков път, с пощенски запис, с наложен платеж чрез куриера или в брой.

Оторизиран преводач с Потвърждение от Дирекция „Консулски отношения“ на Министерство на външните работи. Изгодни цени! Гъвкаво работно време!

преводи Пловдив, преводи от английски на български, преводи от български на английски, превод и легализация, превод и легализация английски, преводач с английски, превод на документи, преводи Пловдив, превод и легализация Пловдив, превод на дипломи

Посещения: 720