Rowella Industrial Company


Ние проектираме Ваши

собствени Опаковка и Етикет.



Ние сме вълнуваща и бързоразвиваща се фирма за Мокри кърпички, произвеждаща широк спектър от иновативни мокри кърпички.

Ние произвеждаме кърпички във Flowpack опаковки с разлепващ се етикет. Гъвкавостта на нашата фабрика ни позволява да предлагаме различни типове тъкани за мокри кърпички, включващи органични, биоразградими тъкани от 100% памук, както и много други видове.



Нашият висококвалифициран НИОКР екип е способен да разработи всякакви видове мокри кърпички със собствена търговска марка за всякакви приложения. Ако не можете да видите кърпите, които търсите в нашия Уебсайт, тогава Ви молим да се свържете с нас, като винаги сме готови да Ви помогнем. Така, както можем да оценим новите продуктови разработки, ние също можем да оценим настоящите Ви мокри кърпички, да подобрим качеството и изпълнението, както и да намалим разходите Ви.



Някои от видовете, които предлагаме са включени в списъка по-долу:

· Почистващи кърпички за Ръцете и Лицето

· Бебешки кърпи

· Кърпи за Домакинството

· Кърпички за Медицината и Здравеопазването

· Кърпички за Грижа за Домашните любимци

· Автомобилни Кърпи



Ние предлагаме професионални услуги в областта на Графичния дизайн, като създаваме привликателни визии на Вашия продукт.

За всички проекти и разработки, ние отдаваме огромно значение в свеждането до минимум използването на материали, както и в съвместимостта на опаковъчните материали с околната среда.