HomeRent.bg


HomeRent.bg - град Варна | Под наем

HOMERENT.BG  е нова, бързо развиваща се агенция, която се стреми да се превърне във водещ фактор в сегмента на наемните отношения от пазара на недвижима собственост.

Консултантите на  HOMERENT.BG са изцяло специализирани и  посветени  на наемния пазар на всички видове недвижими имоти в гр. Варна, като нашата цел е  да предоставим  цялостно обслужване както на частни, така  и на корпоративни клиенти.

Ние сме екип от млади и ентусиазирани брокери, чиято единствена цел е да осигури най-добрите услуги на нашите клиенти. Всяко запитване до нас е специално и получава необходимото внимание.

Изцяло в темповете на новото време, екипът е квалифициран и ползва всички нови по вид и характер комуникации, като непрекъснато обновява възможностите си за диалог с клиентите като пряк и непряк контакт. 

Целта ни е да способстваме за позитивни промени в живота на хората. Ние уважаваме избора на нашите клиенти, а също създаваме възможност за реализация на желанията им.

Ние Ви осигуряваме: 

     -     24-часов достъп до нашата актуална база данни с имоти под наем

-          пълна информация за всеки отделен имот

-          подбор на имот под наем по предварително зададени от вас критерии

Какво ни различава?
Ние сме малка компания в "голям" град. Никой от нас няма да се опита да Ви спечели като клиент с големи обещания. Ние знаем как да Ви изслушаме, за да стигнем до единствената цел - да Ви дадем това, от което се нуждаете. Ние вярваме, че най-добрата услуга е тази, която дава нещо специално в точния момент.

Ние ценим времето на нашите клиенти и не допускаме излишната му загуба!