Holiday Inn Sofia


Holiday Inn Sofia - град София | Хотели

 ХОТЕЛ „ХОЛИДЕЙ ИН СОФИЯ”

 

 

Адрес:

Бул. Александър Малинов 111

София, 1766

България

 

Контакти:

Тел.: + 359 2 8070 707

Факс: + 359 2 8070 708

Връзка за резервации:   http://www.ichotelsgroup.com/h/d/hi/1/en/hotel/SOFBG/welcome]

E-mail: info@holidayinnsofia.bg

Web: www.hisofiahotel.com

www.meridianleisure.com

www.holidayinn.com/sofia

 

Представяне:

 

Хотел Holiday Inn Sofia, който е част от веригата „Интерконтинентал Хотелс Груп” (Intercontinental Hotels Group – IHG) има удоволствието да съобщи, че приключи „Обновлението на марката Holiday Inn” в България.

 

Intercontinental Hotels Group обяви плановете си за промените в края на 2007 г. Начинанието беше с внушителни мащаби – само за смяната на логото, което се вижда от 100 млн. души годишно, са инвестирани 50 млн. Евро, като е ланирано промените във всички хотели от веригата да приключат през 2010 г.

 

В България „Обновлението на марката” започна през месец август 2008 г. като част от световната кампания на Intercontinental Hotels Group. Обновяването на логото и облика на хотела отнеха 9 месеца. Направената инвестиция е над 100 хил. евро.

 

Програмата започна с едномесечно обучение на персонала на хотелите в духа на новото мото на служителите на веригата – „Да останем истински”. Тя също така ще бъде илюстрирана с нови отличителни знаци на хотелите от веригата, съвременен дизайн, съобразен с идентичността на марката, ново аранжиране на хотелските фоайета, което ще внуши повече усещане за простор, ново оригинално осветление в различни цветове, уникален аромат, еднакъв за всички хотели, специално подбрана музика, промяна в дизайна на стаите, озеленяването на хотелите, външния вид на рецепцията и др. По този начин, създавайки една още по-комфортна, уютна, модерна среда, която ще предразположи допълнително клиентите, в съчетание с подобреното обслужване, клиентите ще търсят навсякъде по света характерната за Holiday Inn атмосфера.

 

ДАННИ ЗА ХОТЕЛА

 

Топло приветствие "Добре дошли" в най-новият 5 звезден хотел в София. Holiday Inn Sofia предлага най-високите стандарти на международния съвременен дизайн, комфорт и услуги, в съчетание с единствени по рода си удобства, в един от най-живите, динамични и харизматични градове в Европа.

Holiday Inn Sofia предлага широка гама от красиво обзаведени, извънредно комфортни стаи, включително Executive стаи и Апартаменти, много от тях с главозамайващ изглед към внушителната снага на планина Витоша.

Възможностите на хотела за провеждане на конференции и банкети, които са наистина огромни и без конкуренция в София, са съчетани с последните технологии и личен подход. Всички конферентни зали имат предимството да са огрени от слънчева светлина и предлагат гъвкави решения за броя на делегатите от 10 до 300, както и високо-конкурентни цени.

Holiday Inn Sofia осигурява голямо разнообразие от заведения за хранене, вариращи от неформално кафене-закусвалня Brasserie, до ресторант “InCanto”, предлагащ най-добрата Средиземноморска и Италианска кухня в София. Друга възможност за отмора са нашия изключителен Chi Bar или някое от нашите помещения за релакс, както и Библиотеката.

Ние сме сигурни, че ще се наслаждавате на "Есприт Фитнес и Спа", разполагащ със закрито и открито Джакузи, Сауна, Солариум, Фитнес зала и Студио за Аеробика, както и безбройни манипулационни стаи, за тези които предпочитат да релаксират и да бъдат поглезени.

Хотелът е удобно разположен в непосредствена близост до центъра на града, Международно летище София и е прилежащ към Бизнес парк София, което го прави идеалният избор, както за бизнес, така и за удоволствие.

 

 

 

 

Местоположение

Хотелът е удобно разположен в южната част на София, с изглед към известната планина Витоша и в непосредствена близост до Бизнес парк София, най-големият бизнес парк в юго-източна Европа.

Намира се на кръстовището на бул. "Александър Малинов" и Околовръстният път.

До хотела се стига за 5 минути с кола от/до Международно летище София, както и от/до центъра на града.

 

Стаи и настаняване

Holiday Inn Sofia предлага широка гама от красиво обзаведени, извънредно комфортни стаи, включително Executive стаи и Апартаменти, много от тях с главозамайващ изглед към внушителната снага на планина Витоша.

 

Всички стаи са обурудвани с климатик, LCD телевизор със сателитни канали, поднос с дарове от хотела, мини бар, сешоар, дъска за гладене и сейф. В стаите има удобни работни бюра, както и високо-скоростен кабелен и безжичен (Wi-Fi) Интернет, Wi-Fi Интернет достъп има и във всички конферентни зали и публични площи.

 

Услуги

Трнасфер до центъра на града

 

Почивка

Нашият Есприт Фитнес и Спа център е най-добрият в града, разполагащ с 19м. басейн, открито и закрито Джакузи, детски кът, сауна, солариум, фитнес зала и студио за аеробика.

Есприт Спа също така предлага пълен набор от манипулационни помещения, както и фризьорски салон. Масажите с шоколад, мед и горещи камъни ще дадат чувство за красота, хармония и самоувереност. Нашият персонал от професионалисти ще бъде разположение във всеки един момент, за да ви помогне да извлечете най-доброто от посещението си в Есприт, независимо дали сте се спрели на енергична тренировка или предпочитате да се поглезите.

 

Заведения

Holiday Inn Sofia осигурява голямо разнообразие от заведения за хранене. За да опитате класически международни ястия, приготвени с творчески замах в неофициална обстановка, посете нашата Brasserie. За любителите на по-официална атмосфера, ресторант InCanto предлага най-подбраната Средиземноморска и Италианска кухня, в съчетание с обширен и разнообразен лист с вина. Със сигурност ще се насладите както на Brasserie така и на InCanto!

Чи Бар, безбройните помещения за релакс и библиотеката са перфектни кътчета, за бързи бизнес срещи или просто за почивка над чаша еспресо или коктейл, обсъждайки случките от изминалият ден.

 

Конферентни зали

Съчетавайки високо персонализирани услуги с бъдещите технологии, възможностите на хотела за провеждане на конференции и банкети са изключително гъвкави, предоставящи удобства за гости от 10 до 300 души в 9 уникални конферентни зали плюс напълно обурудван Бизнес център.

Всички конферентни зали имат предимството да са огрени от слънчева светлина, а някои от тях имат изглед към Витоша.

В зависимост от нуждите и изискванията на гостите се осигурява нужното техническо обурудване.

Дневните тарифи за делегатите започват от EUR 30.00 на човек и включват 2 пъти сервиране на кафе/чай, обяд, наем на конферентна зала, офис материали, най-необходимото за провеждане на срещата, статив, шрайбпроектор и прожекционен екран.

 

В добавка се предлага и 24 часова тарифа за делегати, която започва от EUR 100.00 на човек, и включва изброеното в Дневната тарифа, плюс самостоятелна нощувка в двойна стая и закуска на шведска маса.

 

Наемът на стаите започва от само EUR 105.00.

 

Конферентната мрежа на Holiday Inn предлага винаги качествено обслужване на високо ниво. Комбинацията от нашата отдаденост на конферентен домакин, нашата философия "Да, ние можем", както и нашите гъвкави кетъринг възможности, ни прави идеалният избор за провеждане на вашето събитие.