Силател


SILATEL ™ е Вашият партньор за VoIP и обединени комуникации. Чрез иновации и бизнес клас услуги, ние Ви предлагаме лесен и достъпен начин да преминете към нова епоха на телефония и комуникации. * SOHO & SMB решения

Нашите „SOHO & SMB“ решения, базирани на Интернет протокол (VoIP) могат значително да намалят разходите ви за телефония, и ви дава достъп до множество функции с добавена стойност с минимални или без допълнителни разходи. Тези високо надеждни технологии ви дават всички традиционни характеристики на телефонните услуги и повече.

* Корпоративни & сервизни центрове

Нашите IPBX решения и SIP канали могат да отговорят и дори да надхвърлят всичките ваши нужди. Нашият екип от експерти ви придружава във всички етапи на проекта, така че да може плавно да преминавате към VoIP и UC. Съвместими с повечето производителни марка, нашите решения се внедряват лесно в съществуващата вече инфраструктура в цялостно или хибридно сценарии, ако искате да запазите старата ви УАТЦ.

* Хардуер & Софтуер

Нашите Хардуер и Софтуер решения могат да отговорят на всичките ваши нужди за VoIP оборудване. За да дадем на клиентите си най-добрият избор и по-голяма свобода, Silatel е сключил споразумения с най-големите фирми в индустрията на VoIP и обединени комуникации.

* Tailor-made Solutions

Нашите високо мащабируеми и рентабилни решения, могат значително да подобрят и оптимизират съществуващия ви бизнес система в едно единно комуникационно решение. Нашите експерти ви предлагат набор от услуги, пригодени за специфичните ви нужди.