Рекламна агенция "София" ЕООД


Вярваме, че добрата реклама трябва да бъде:

Simple - семпла и простичка (по отношение на посланието), Overwhelming - изумителна (по отношение на творческата идея), Far-seeing - далновидна (по отношение на впечатлението, което оставя), Imaginative - с богато въображение (по отношение на дизайна) и Accurate - прецизна (по отношение на използаните в рекламата факти).

Първите букви на тези думички на английски език стоят зад идеята за Рекламна агенция ''София'', освен че се намираме в столицата на България – град София.

Рекламна агенция ''София'' е от 15 години на пазара като агенция за пълно рекламно обслужване – маркетингови проучвания, медиа планиране и купуване, графичен и уеб дизайн, корпоративна идентичност, предпечат и печат на всички видове рекламни материали, печатна, ТВ и радио реклама, рекламни сувенири, външна реклама – отдаване под наем на рекламни билбордове в София и по Републиканската пътна мрежа.

Бизнес философията ни се основава на доверие, честност и партньорство. Стремим се да работим с всеки наш клиент в духа на взаимно разбирателство и приятелство за постигане на целите, които заедно си поставяме.