Прайм Естетик ООД


PRIME AESTHETIC CENTER (Прайм естетик център) отвори вратите си през пролетта на 2018 г. и е създаден, за да отговори на все по-високите изисквания от страна на клиентите да получат качествени, надеждни и безвредни естетични процедури.

Разполагаме с високотехнологична апаратура на световни лидери за постигане на впечатляващи резултати в областта на лазерната епилация, моделирането и подмладяването на лице.

Екипът ни се състои от сертифицирани специалисти, преминали висококвалифицирани обучения от реномирани производители. Съчетаваме хармонично професионалните умения с новите технологии.

Към всеки клиент подхождаме индивидуално и работим на няколко нива:

- прецизна диагностика спрямо конкретните нужди и възраст.

- избор на параметри за работа и качествено професионално изпълнение на процедурата.

- консултации и съвети за правилна грижа на кожата след извършване на процедурата.

Всеки клиент използва безплатна консултация, съдържаща препоръки за подходящите процедури и изготвена индивидуална програма. Самите процедури се извършват по алгоритъм, съобразен с конкретните особености и нужди на всеки клиент.

За комфорта и спокойствието на всеки центърът предлага веселба и за най-малките посетители – детски кът, състоящ се от: зона с играчки, подходяща за деца 1 до 3 г.; зона за творчество за деца от 4 до 9 г.

Клиентите ни имат възможност да изберат измежду разнообразните предложения за единични и пакетни услуги и продукти най-добрия за тях начин на плащане.

It’s time for Primе! Там, където вниманието към детайла има значение!