Неви Трейд ЕООД


 Неви Трейд  ЕООД - град София | Водопровод и канализация

НЕВИ ТРЕЙД ЕООД Адрес : гр. София кв.Слатина, улица „Кривина” №33 Телефон : 0877 716 500 ; 0899 722 212

В и К ОФЕРТА

За подмяна на Вертикални и Хоризонтални щрангове с полипропиленови тръби.

Подмяна на вертикални щрангове

1. При подмяна на вертикални щрангове, фирмата включва в работния процес, следните операции :

 Демонтаж на старите тръби, топла-студена вода и циркулация.  Монтаж на нови полипропиленови тръби и кранове до водомерите.  Почистване на отпадъците и старите тръби.  Цена за труд и материали за един щранг – 140-160 лева за всеки апартамент.  За един щранг, се подразбира, комплект от три тръби – студена-топла вода и циркулационна.

Подмяна на хоризонтални щрангове

2. При подмяна на хоризонтални тръби, се включват следните операции :

 Демонтаж на старите тръби.  Монтаж на нови полипропиленови, като за топлата вода и циркулацията, се монтират тръби STABI с алуминиева вложка и за студената вода PN-16.  Монтиране на сферични кранове преди всяко отклонение.  Поставяне на изолация на всички полипропиленови тръби.  Почистване и извозване на отпадъците и старите тръби.  За хоризонтални тръби, се прави оглед на мястото, който е безплатен и се изготвя оферта в зависимост от диаметъра, дължината на тръбите и броя на вертикалните отклонения.

3. Времето за подмяна на тръбите в мазето на един вход, заедно с вертикалните отклонения, могат да бъдат подменени за 1 ден. 4. Фирмата извършва също, аварийни ремонти на отоплителни, водопроводни и канализационни инсталации. 5. Завода производител, дава гаранция от 50 години за тръбите, видно от сертификата за произход и качество. 6. Фирмата изпълнител, поема гаранция от 7 години относно монтажа.