"Мебелни къщи Ралица" АД


"Мебелни къщи Ралица" АД - град Варна | Дограма и врати

Търговската марка "501 врати" е подразделение към "Мебелни къщи Ралица" АД - компания, основана през 1994 година. Мисията на "501 врати" е да обслужва комплексно направлението ВРАТИ с доставка, монтаж и сервиз, като неделима част от мебелната дейност на компанията. През изминалите години се утвърдихме трайно и сме сред най-значимите вносители и дистрибутори на врати и обков и аксесоари за тях в България.

Основен принцип в дейността на всички нива на нашия грижливо подбран и обучен персонал е предоставянето на качествени стоки и услуги в интерес на клиентите и обществото. Създали сме верига от мострени салони в големите български градове, чрез която обслужваме цялата територия на страната. Стремим се да представяме максимално разнообразие на модели врати и каси и да предоставяме компетентни съвети чрез своите професионални консултанти. Разполагаме със собствени монтажни групи, които осигуряват качествен и професионален монтаж в удобно за клиента време.

Нашите врати не са просто част от строителната дейност. Колекцията ни включва входни, интериорни и врати със специално предназначение в десетки модели, материали и цветове – за да бъдат в хармония с Вашите мебели. Освен своята естетическа стойност в интериора, нашите врати спират шумовете, а в случай на пожар Ви предпазват задълго от дима и пламъците. И не на последно място – нашите врати са с фалцови крила и регулируеми каси. Това означава, че се нагаждат към всякаква дебелина на стената и се монтират бързо без строителни дейности и отпадъци.