Китанов Груп


Китанов Груп - град София | Почистване и поддръжка

Професионален домоуправител

Предлага на Вашето внимание услугата “Професионален домоуправител”, включваща дейности и услуги по поддръжката и обслужването на общата етажна собственост във Вашия вход.

Ние предлагаме следните основни услуги:  организиране и провеждане на Общите събрания на собствениците и привеждане в действие на взетите решения;  управление на бюджета на входа, в т.ч. събиране на ежемесечните вноски на съкооператорите и заплащане на дължимите такси на входа – за електроенергия, топлоенергия, вода и др.;  текуща поддръжка на чистотата в общите части;  снегопочистване;  технически мениджмънт, профилактика и поддръжка на системи и инсталации, проследяване на гаранциите;  отстраняване на повреди и възникнали аварии, подмяна на консумативи;  организиране на ремонтни дейности;  дезинсекция и дератизация;  охрана и контрол на достъп.

Ние сме в състояние да Ви предложим една или няколко от посочените услуги, в зависимост от Вашите нужди и потребности. Благодарение на разработена от нас програма, ние ще можем да Ви помогнем да оптимизирате разходите на Вашия вход. При проявен интерес от Ваша страна, след оглед на наш специалист, ние ще Ви изготвим оферта, при конкурентни ценови условия.

Телефон за контакти: 0878 656 567 0878 555 603

При проявен интерес безплатна консултация на място!!!