Караджъ Турс Интернешънъл ООД


Караджъ Турс Интернешънъл ООД - град София | Екскурзии

„Караджъ Турс”  е oснована през 1998 г. в Истанбул и е член на TURSAB, БАТА, АБТТА, IATA. През 2004 г. „Караджъ Турс” разширява своята офисна мрежа в Турция, България, Македония и Хърватска. Днес фирмата работи с над  1500 агенции, които предлагат продуктите й. Фирмата планира в най – близко бъдеще да развие своята  офисна мрежа  в страни като Гърция, Сърбия, Румъния  и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари! Над 100 партньора, над 1500 турагента и туроператора от целия Балкански полуостров и Европа ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 100 000 души от ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Ние в „Караджъ Турс” знаем колко са важни развитието, новаторското мислене и свежите идеи! От 2010 г. фирмата предлага пътувания и в централна Европа като основен акцент заемат дестинации като Испания, Франция и Италия, обиколни екскурзии и почивки, както и голямо разнообразие от екскурзии на Балканските страни. Съвместно с наши партньори, предлагаме почивки в най-предпочитаните туристически дестинации на световно ниво. „Караджъ Турс” се грижи за Вашето пълно обслужване като Ви предлага автобусни и самолетни билети, рент-а-кар, наем на яхти и спортни съоръжения, трансфери и всичко останало, което е необходимо за Вашето приятно прекарване и почивка по света!
Поредната гордост на „Караджъ Турс”  е и получаването на сертификат за качество ISO 9001:2008 през  юли 2014г. През 2015г. фирмата получава и сертификат „Коректна Фирма” за отлична репутация и етикеция в управлението на бизнеса, както и за коректно отношение спрямо клиентите и контрагентите на фирмата. Поредната гордост на фирмата е изготвянето на първата изцяло онлайн резервационна система в България за закупуване на туристически продукти и услуги. В официалния сайт на фирмата www.karacitours.bg всеки клиент може да получи желаната информация за всички предлагани от нас продукти и нови тенденции в туризма.

Ние Ви предлагаме...
Екскурзии в Истанбул – целогодишно; еднодневни и двудневни екскурзии; индивидуални и групови програми по заявка; програми 55+; индивидуални хотелски резервации по света; обиколни турове из Централна Европа, Гърция, Сърбия, Македония, Румъния , Италия, Испания и Франция, Чехия и др.; летни почивки в най-красивите и предпочитани курорти на световно ниво; организиране и провеждане на фирмени мероприятия и тиймбилдинг; ваканции в подбрани хотели в най-търсените морски и планински курорти в България и още безкрайно много... предложения от богатия каталог „ За всекиго по нещо”!

В началото на  2012 г. „Караджъ Турс”  бележи успехи и в една нова, динамично развиваща се сфера – медицински туризъм, като основава „Медикъл Караджъ”. Въпреки, че новото звено е от няколко години на пазара, успява с динамични темпове да се наложи на медицинската сцена  и да привлече пациенти от цяла България и целия Балкански полуостров . Мисията на  „Медикъл Караджъ”  е да бъде не просто посредник, а да изгради един нов път за по – добър и здрав живот. Екипът ни от специалисти осъществяват връзката между нуждаещите се и  болничните заведения или клиники в България, Турция, Австрия и др.  „Медикъл Караджъ” е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците  по света. Едно от най – големите предимства на фирмата е  възможността за дистанцирана консултация между пациента и болничните заведения. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението и да дадем сигурност на пациентите, а болниците да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания. „Медикъл Караджъ” спомага за консултации относно преводи и легализации на болнични документи, осигурява преводачи на място за всеки пациент независимо в коя точка на света се намира. В зората на своето създаване  „Медикъл Караджъ” стартира с консултации и прегледи в направления на  пластичната хирургия и присаждане на коса при мъже, с което бележи завидни успехи. Само година след това фирмата разширява дейността си и се специализира в направленията:  пулмология, ендокринология, кардиохирургия, инвитро процедури, офталмология, естетична  хирургия, урология, орална и дентална медицина, ортопедия, гинекология, нефрология, педиатрия, онкология и други.

„Караджъ Турс”Ви предлага най-добрите условия, без да отстъпва от качеството!

Застраховка *Отговорност на туроператора*, застрахователна полица №16921 1315 0000561152 с валидност до 26.11.2017 г. на ЗАД *Армеец* - гр.София, ул. *Ст.Караджа* 2
Уважаеми клиенти, в публикуваната на този сайт информация е възможно да са допуснати грешки, защото тя е с информационна и рекламна цел.
За най-достоверна и вярна информация се счита тази, предоставена в офисите на Караджъ Турс или на оторизираните агенти съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ.