Джи Ви Студио ООД


Джи Ви Студио предлага професионална фотография, видеозапис, обработка и монтаж на видео продукции. Концепциите са разработени креативно, с оригинални идеи и съобразени със спецификата на Вашият бизнес, маркетинговите и рекламни цели.

В студиото се реализират продукции на рекламни клипове, презентационни филми, парти филми, модни събития, музикални клипове, празнични събития, като и ТВ продукция.

Обработката и монтажа на видео материалите се извършва с графични станции на CANOPUS, притежаващи дисков масив с капацитет до 40 часа видео и звук с високо дигитално качество.

Джи Ви Студио разполага със студио, подходящо оборудвано за фотографии на продукти. Кадрите на вашите артикули могат да бъдат използвани за интернет сайтове, печатна реклама / флаери, рекламни пана, календари, брошури, каталози и др. /, мултимедиа и пост-продукция за ТВ реклама. Студиото предлага заснемането на съоръжения, автомобили и друга техника.Студиото Ви предлага фотосесии в сферата на интериорната, екстериорната, рекламната, и панорамната фотография.