Денонощен Автосервиз Петков


Автосервиз ПЕТКОВ предлага цялостно сервизно обслужване на Вашите автомобили – леки, лекотоварни и товарни. Ние сме единствения автосервиз в София и страната, който разполага с напълно оборудвана сервизна база и работи денонощно – двадесет и четири часа, седем дни в седмицата. ПЕТКОВ дава пълна шест месечна гаранция на всички ремонти, авточасти и консумативи. Разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, като качеството на работа и ценообразуването са гарантирани от внедрения контрол по качество (Quality Management System).

Автосервиз ПЕТКОВ е компания от нов тип: в центъра на фирмата е поставен КЛИЕНТА – всички негови желания и претенции се удовлетворяват в срокове и граници, поставени от него самия, стига това да не противоречи на качеството на крайния продукт. Залагайки на високо качествени консумативи и без алтернативна сервизна дейност, предоставяме на клиентите си възможността да управляват надеждни превозни средства. Ние не предлагаме услуга, ние разрешаваме проблемите на Вашите автомобили чрез бързи и адекватни решения. Предлагайки профилактика и активна грижа към Вашия автомобил ние правим така, че Вашето удоволствие от шофирането да е пълноценно.

В автосервиз ПЕТКОВ Вие ще откриете надежден партньор, който предлага професионална грижа за Вашите автомобили. Ние предлагаме експресно и качествено обслужване, защото работим денонощно.