Акватони Системс ЕООД


ВиК услуги. Как да намерите опитен водопроводчик.

Колкото по-удобни и надеждни стават модерните водопроводни и свързани съоръжения, толкова по-трудно е да се намери квалифициран специалист, който бързо да замени или монтира вана, смесител, мивка и др. Обаждането на водопроводчик често е подобно на провеждането на социологическо проучване сред приятели, колеги и роднини. В същото време няма сигурност за крайното качество и надеждност на водопроводните услуги, тъй като частните специалисти не осигуряват гаранционни задължения.

Какво е основното предимство на големите сервизни компании, които предоставят ВиК услуги?

Всеки тип домашно потребителско обслужване изисква интегриран подход и внимание към детайлите. С най-простите водопроводни работи могат да се изискват познания на свързани специалисти, техният опит и квалификация.

Услугите на Акватони Системс ЕООД осигурява систематичен подход за решаване на водопроводни проблеми и дава възможност на клиентите да поканят екип от опитни и компетентни майстори. Обадете се на водопроводчик, електротехник и поправете домакински уред в наистина удобно за вас време на много приятни цени. Нашата компания няма допълнителни такси за ВИП клиенти, няма разходи за посредници. Работата директно с клиента ни позволява да определим цената на ВиК услуги в София в разумни граници.

Най-добрият начин да решите проблема с инсталирането на водопроводно оборудване е да не отлагате призива да се обадите на водопроводчика до къщата си за по-късно. Свързването с Акватони Системс ЕООД ще ви позволи да получите квалифицирани съвети относно избора и закупуването на оборудване в кратки срокове, да очертаете план за ремонт или монтаж, да създадете проектна скица за поставяне на водопровод, като вземете предвид индивидуалния дизайн на помещението.

Нашите внимателни и точни майстори ще вземат предвид всички желания и изисквания на клиента. Цялата сложна работа по инсталирането на ВиК инсталация се извършва навреме и внимателно. Безупречното ниво на изпълнение на сложните поръчки оставя дори и най-взискателните собственици доволни. В този случай цената на ВиК се установява преди началото на услугата и се формира въз основа на обема на услугите. Отворената ценова листа и точните цени на водопроводните работи позволяват на нашите клиенти да бъдат убедени в демократичните и адекватни разходи.

За удобство на нашите клиенти сме предоставили подробен списък на възможните услуги на сайта. По телефона с оператора на компанията или на уеб портала на услугата Акватони Системс ЕООД можете да проверите цената на ВиК работата и да се обадите на водопроводчика за поддръжка.

Какви водопроводни услуги предлага нашата компания?

Нашите служители се гордеят с високия си професионализъм и съвестност. Майсторите от нашата компания внимателно и точно извършват всички етапи на монтажните работи, спазват очакванията на клиентите и са пестеливи по отношение на собствеността на собствениците. Максималният комфорт за клиентите и максималното качество на всички водопроводни услуги са важни аспекти на обслужването.

Ние предоставяме:

монтаж на мивка;

монтаж на душ кабина;

подмяна на отоплителни радиатори и лири;

почистване на канализацията, подмяна на канализационни щрангове;

монтаж на тоалетни;

монтаж на на вана, джакузи.

монтаж на тръби за изпомпване на вода, закрепване, канализация.

Предоставянето на гаранция за цялата поддръжка е необходимо условие за обаждане на водопроводчик от Акватони Системс ЕООД .