АвтоТракторСпецТехника България ООД


Нашата основна дейност е снабдяване с резервни части на Вашето предприятие, обслужване и ремонт на трактори и булдозери с промишлено предназначение.
Опитът ни в тази дейност, както и добрите позиции на фирмата в страните от ОНД ни позволяват да постигнем максимално ниско ниво на цените при гарантирано високо качество, за което даваме съответните гаранции.
Стратегията на фирмата включва три основни позиции:
1. Защита интересите на клиента.
2. Защита на фирмените интереси.
3. Отчитане интересите на всеки, който допринася за просперитета на фирмата.
Нашите сътрудници винаги са готови да Ви помогнат в избора на асортимента, да дадат изчерпателна професионална консултация., да организират доставката на продукцията в удобно за Вас място.Разполагаме на склад в България с над 400 позиции резервни части за булдозери модел Т-130 и Т-170, както и с известна гама резервни части за руски багери модел ЭО-3322, ЭО-4124 и ЭО-5123. Фирмата предлага резервни части произведени в "ЧТЗ Уралтрак"; "Чебоксарски Агрегатен Завод", специализиран в производство на ходова система за всички видове руски верижни машини (Т-170/130, ДЭТ-250, Т-330, багери и други); "Мотордеталь" (ризи и бутала) и други.
По отношение на резервните части за булдозери модел Т-170 и Т-130 Ви съобщаваме, че нашите цени са ниски, а качеството е гарантирано със сертификати. Резервните части са внос от Русия.