АББ България ЕООД


АББ България ЕООД - град София | Електронни системи и компоненти

Предмет на дейност:
Маркетинг и продажби, проучване, дизайн, консултации, електро-инсталации, дейности за въвеждане в експлоатация, изграждане, поправка и сервиз на електрически инструменти до 420 kV, системи за автоматизация, системи за енергетиката и промишлеността, продукти, съоръжения и системи за високо, средни и ниско напрежение, проектиране, разработка, производство, строителство и продажба на електрическо оборудване, компоненти и резервни части, транспортни и спедиторски дейности със собствени, наети или отдадени под наем автомобили, внос и износ, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

За компанията:

В наши дни АББ България (www.abb.bg) символизира напредъка на българския пазар при оборудване за енергетиката и автоматизацията. Благодарение на клиентски ориентираната си структура, компанията е в постоянно течение с изискванията и очакванията на своите клиенти, предлагайки бърз и лесен достъп до пълния обхват от продукти на АББ, както и услуги и решения за Технологии за енергетиката (Power Technologies) - с приложение - електрическа енергия, газ, вода и Технологии за автоматизацията (Automation Technology) - с приложение в промишлеността.

Работеща чрез четири основни дивизии – Системи за енергетиката (Power Systems), Продукти за енергетиката (Power Products), Продукти за Автоматизация (Automation Products) и Системи за Автоматизация (Process Automation ) – АББ България успешно взима участие в проекти за националната енергийна система. Бенефициенти на услугите и решенията на АББ са големи български компании в енергийния бизнес: НЕК, Е-ОН, ЧЕЗ, ЕНЕЛ, ЕВН, както и други важни компании в българската индустрия.

В автоматизация компанията предоставя оборудване за български електроцентрали, разработвайки модерни решения за защита и контрол. Също така, с помощта на голямата дистрибуторска мрежа в цялата страна, АББ България доставя продукти и решения за битови нужди, услуги, комунални услуги, промишлени клиенти, нови проекти, но също така и за възстановяване на стари съоръжения.

Ръководейки се от мотото "Power and Productivity for a better world„ , АББ България се посвещава на своята програма за устойчивост, като се отделя специално внимание и помощ в местата, където оперира. Основните области на участие в тази програма са културни, образователни и социални.


Сертификати

Сертификат ISO 9001:2008
Сертификат ISO 14001:2004
Сертификат OHSAS 18001:2007
Удостоверение за администратор на лични данни