Уоол Премиум ЕООД


Международна компания "Уоол Премиум" през последните няколко години се развива се развива успешно в Полша, Русия и България. Първоначално дейността на фирмата е съсредоточена върху вълненото спално бельо Welmax .

Благодарение на корпоративния дух, упоритата работа и желанието да постигнат съвършенство, нашите колекции са създадени с любов и с изключителна грижа. Спалните комплекти Welmax, които предлагаме, са произведени от вълна от най-високо качество, което отговаря на нуждите на най-взискателните потребители.

"Уоол Премиум" предлага вълнени спални комплекти с високо качество, които гарантират по-добра грижа и защита на здравословния сън на нашите клиенти.

Понастоящем фирмата развива и продажбата на ексклузивни италиански съдове „Здравословна кухня Welmax“, както и на иновативни системи за почистване. Съдовете са произведени от най-добрите италиански майстори от стомана, с най-високо качество и съгласно най-новите тенденции. Ние сме горди, че благодарение на нашата дейност вече повече от 300 000 поляци могат да спят спокойно и да се хранят по-здравословно, както и да живеят в по-чиста, по-уютна и по-здравословна домашна среда. "Уоол Премиум"е получила високата оценка на независими експерти, за което свидетелстват множество отличия и сертификати.

 

 Основната задача на компанията: да носи радост на своите клиенти.

За служителите си компанията създава най-удобни условия за работа и осигурява достойно заплащане и комфортна работна среда. Стремежът на фирмата е да продължи динамичното си развитие и да удовлетворява изискванията на клиентите си.