Терра Агро Инвест ЕООД


Терра Агро Инвест ЕООД - град Варна | Агенции за недвижими имоти

„Терра Агро Инвест“ ЕООД е фирма с основен предмет на дейност – посредничество при търговия със земеделска земя покупко – продажба и оценка на имоти на територията на цялата страна. Фирмата се наложи много бързо на пазара и за кратко време постигна стабилни позиции в бранша. Това се дължи най – вече на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионалната етика и гарантираната коректност към клиенти и партньори.
Всеки наш клиент се обгрижва с висока компетентност, точно определяне на потребностите и очакванията му, максимална защита на интересите при сключваните от него сделки.
Екипът ни е внимателно подбран и се състои от високо квалифицирани юристи и доказали се водещи специалисти в сферата на управление на земеделски земи.
Ние, от „Терра Агро Инвест“ ЕООД гарантираме своята отговорност към нашите клиенти, внимателно отношение към всеки декар земеделска земя и коректност към всички партньори. Отворени сме към възможности за партньорство с агенции и инвеститори в страната и чужбина.
Посетете нашия уеб сайт и ще имате възможност да разгледате предлаганите от нас оферти, за които гарантираме че са винаги актуални, коректни и неподвеждащи.