Семеен хотел "Вила Санта Мариа


Семеен хотел „Вила Санта Мариа”  е локализиран до брега на язовир Батак, Цигов чарк в прекрасните Родопи. Построен в елегантен родопски стил, той е перфектното място в дива и уникална природа за почивка и възстановяване. „Вила Санта Мариа” е възможност да обикнете Родопа планина и да откриете много забележителности. В близост са интересни и вълнуващи пещери, параклиси, Тракийски находища, артефакти, исторически и културни забележителности, изобилие от термални извори.

Вниманието към детайла и неповторимите изгледи правят хотела предпочитано място в този регион. На разположение са  6 двойни стаи, 2 едноспални апартамента и 1 ВИП апартамент. Всички спални са с  king-size антистрес матраци. Апартаментите са обзаведени с разтегателни дивани.

Ресторантът  има 30 места и открита панорамна тераса с още 30 места. Всички помещения, ресторант и панорамна тераса са с неповторима гледка към язовир Батак. Храната се приготвя предимно  с продукти от региона – заешко, агнешко и сочно телешко месо, местни картофи и домашно приготвени сладка от диви горски плодове.

Вкусната домашно приготвена органична храна, уютният интериор правят хотелчето подходящо за туризъм през всеки сезон от годината.

Настройте сетивата си и елате да откриете Родопа планина – по-красива, по-загадъчна, по-магическа. Ние ще ви покажем едно приказно място с най-свежите аромати, гори с необичайно излъчване, уникални езера и природни забележителности.

 

www.villasantamaria.bg