Салекс


Салекс 1 е търговска фирма, която предлага на Българския пазар цялостно оборудване за хлебопроизводство, сладкарство, барово и хотелско оборудване, както и цялостно оборудване за магазини.

Салекс 1 ООД е оторизиран дистрибутор на водещи световни фирми, производители на материали и консумативи за хранително- вкусовата промишленост. За Вас – нашите клиенти ние предлагаме цялостно оборудване за хлебопекарни и хлебозаводи – сита, тестомесачки, повдигачи, тестоделители, окръглители, пруфери за междинно втасване, оформители за тесто, втасални камери, пещи както и всички необходими за производството аксесоари.

Фирмата работи с едни от лидерите на европейския пазар – производители на топлинно оборудване, хладилна техника, неутрално оборудване, машини за подготовка и пр.

Разполагаме с голяма гама продукти на конкурентни цени: фритюрници, фурни, печки на газ и ток, бен-марита, тестобъркачки, блендери, миксери, картофобелачки, микровълнови фурни, конвекционни фурни, сокоизстисквачки, топли витрини, хладилни витрини, хладилници от инокс, фризери - инокс, кутери, скари, ледогенератори, обръщателни тигани, тостери, миялни машини, ледогенератори и опаковъчни машини. Оборудването е с Европейски произход, изцяло съобразено с изискванията за хигиена и безопасност към производителите и търговците на хранителни продукти и суровини