Проарм Груп ООД


Проарм Груп ООД - град София | Аларми

Фирма ProARM е създадена през 1997 г. с основна дейност продажба и монтаж на автомобилни алармени системи и алармени системи за дома и офиса.
При нас ще откриете алармени системи подходящи за всички видове и модели автомобили с осигурен монтаж и гаранция, атомобилна аудиотехника Pioneer, Sony, Clarion, Alpine, Magnat, MacAudio и др. , радарни детектори Cobra и Escort, ксенонови фарове Luxima и X- Drive, Bluetooth разговорни устройства Parrot, както и много други аксесоари за Вашия автомобил.

Ние сме вносител и дистрибутор на висококачествените адаптери за възпроизвеждане на музика от iPod и USB- съвместими устройства за фабрични автомобилни аудио- системи на унгарската фирма DENSION. Нашата фирма е дистрибутор на Pioneer Car Entertainment Systems за София. Сервизът ни е оторизиран монтажен център за автомобилна електроника Pioneer и Sony, и на ксенонови светлини Luxima.

Предлагаме Ви и алармени системи за дома и офиса от най- добрите български и световни производители - Teletek, BSM, DSC, Paradox Security Systems, включване към СОТ.

ПРОДАЖБИ НА ЛИЗИНГ ЧРЕЗ JET CREDIT и EUROLINE- BRS.
Плащане с дебитни и кредитни карти BORICA, VISA ELECTRON, VISA, AMERICAN EXPRESS.