Нове Консулт ВТ


Адвокатска кантора Търговско Право : ПОКУПКО - ПРОДАЖБА на ФИРМИ със ЗАДЪЛЖЕНИЯ - Предлагаме Перфектно Юридическо Съдействие за ЕООД , ООД , СД , АД , ЕАД ! 

Адвокатската ни кантора е специализирана в Търговското право и нашият екип е съставен от квалифицирани специалисти владеещи всички процедури в регистърното и лицензионно производство - Ние сме Вашето Решение с Компетентно Съдействие ! 

Освобождаваме от Длъжност и СОЛИДАРНАТА ОТГОВОРНОСТ за 1 ЧАС ! 

Осигуряваме Нов Собственик на Фирмата със Задължения , Ново Седалище и Адрес за Кореспонденция – Пълна Промяна по Обстоятелствата - Вашият АНГАЖИМЕНТ е само ЗАПЛАЩАНЕТО на процедурата ... !!! 

Всички Правни Действия , които предприемаме с цел избягване на предстоящи фалити, кредитна задлъжнялост, съдебни изпълнения, административни проблеми, глоби от държавни институции, наказателни санкции, задължения по ДДС, ЗКПО и др. са в съответствие с действащата нормативна уредба. 

Вписване на промени на обстоятелства - Промяна на Собственик , Промяна на Адрес - седалище , Промяна на Управител , Промяна на Съдружници , Покупко - Продажба на Дружествени Дялове , увеличаване на капитала, прекратяване и ликвидация , и всичко по Търговския Закон - Ние Изготвяме и подаваме всички документи - Вашият АНГАЖИМЕНТ е само ЗАПЛАЩАНЕТО на процедурата ... !!! 

Ако сте в процедура на данъчна ревизия и сте на фаза ревизионен доклад или ревизионен акт, срещу фирмата има влезли в сила наказателни постановления или просто сте задлъжнели към доставчици или партньори - Заповядайте при Нас , Не Отлагайте Законовото Решение на Вашия проблем ! 

Нe се колебайте да се възползвате от нашите Професионализъм и Коректност , Предлагаме Ви напълно Законен и Бърз начин за решение - Свържете се с Нас , Ние НЯМАМЕ Работно Време и Почивни Дни !                                                        

ТЪРГОВСКО /  ФИРМЕНО  ПРАВО :  

Кантората има сериозен опит по извършване на цялостната необходима регистрация на различни правни субекти – съдебни регистрации на еднолични търговци и дружества, клонове и пр. и всички последващи и изискуеми според българското законодателство регистрации в различни институции – данъчни, Национален осигурителен институт, Национален статистически институт и др. 

Регистрираме промени в статута на търговските субекти, преобразуване и реорганизация, придобиване на дялове и пр.  

Кантората предлага абонаментно обслужване на на корпоративни клиенти и физически лица, вкл. и търговски дружества с чуждестранно участие.  

Изготвяме различни търговски договори и осъщствява процесулано представителство по търговски дела. 

Кантората е специализирана във воденето на дела в областта на вещно, облигационно, семейно и наследствено право, бракоразводни и делбени дела, осиновявания, обезщетяване и реализиране на права при непозволено увреждане, реализиране на договорна и регресна отговорност, съдебно и извънсъдебно разваляне на договори. 

В областта на административното право кантората съдейства на своите клиенти при обжалване на административни актове и отказите за тяхното издаване, обжалване на наказателни постановления и други.   

НОВЕ КОНСУЛТ ВТ

гр.Велико Търново

ул. Цанко Церковски №39

Е. Сандов 

+359 884 57 80 53 

+359 877 37 20 83 

www.kupuvamefirmi.run-bg.com