Мебели Йотин ЕООД


Ние имаме опит в производството на мебели от 1989 година. Професионализмът и всеотдайността, с които майсторите работят, допринасят за вашия домашен уют. 2011 година екипът на "Мебели Йотин" ЕООД посрещна в собствена фабрика на 24 000 кв.м, с 2500 кв.м застроена площ, ново и модерно оборудване функциониращо в съответствие със съвременните европейски стандарти на работа предоставяйки ни възможност за по-високо качество и разнообразие от цветова гама и модели на маси, кухненско обзавеждане, спални мебели, гардероби, скринове и шкафове, детско обзавеждане, витрини, антре, трапезарни  маси,холни маси и много други ще  удовлетворят и най-изтънченият вкус.

 С готовност ще откликнем на всяко ваше изискване. Изпълняваме индивидуални поръчки - цвят, размер, форма. Не се колебайте да  дадете гласност на своето желание за комфорт!  Посочете, а ние ще го изпълним! Нашият екип е готов да Ви предложи интериорни  решения,  съобразени със съвременните  модни тенденции на достъпни цени. Ето защо ние правим още една крачка  към стремежът ни да ви предложим нашите  услуги по най-удобния и достъпен начин за Вас. Всяка седмица на сайта може да намерите нови модели. Постоянно обогатяваме колекцията си с нови модели, за  да удовлетворим желанието на нашите клиенти. 

 Ако искате точно определен модел, а на сайта го няма, пишете ни на електронната поща или се свържете с нас на тел.: 088 643 1342.

Постарали сме се нашите изделия да са на достъпни за всеки цени. 

Отделете няколко минути за да разгледате нашата галерия.

Когато изпълнителя на поръчка за обзавеждане е само един се постига много ПО-НИСКА КОМПЛЕКСНА ЦЕНА, КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ на изпълнението и ЦЯЛОСТНА ГАРАНЦИЯ!