Мариани ООД


Мариани ООД - град Варна | Ремонт

Фирма "Мариани" е създадена през септември 2014 г. в град Варна. Основната й дейност обхваща продажба, монтаж и сервизно обслужване на професионално кухненско оборудване предназначено за ресторанти, пицарии, сладкарници, заведения за бързо хранене, общински заведения и други.
В процеса на своето развитие във фирмата са обособени следните главни насоки на предлаганите от нас стоки и услуги: 
Миялни машини 
Уреди за обработване на вода
Почистващи и миещи препарати 
Резервни части и консумативи
Всички гореизброени компоненти са гаранция за Вашите перфектно измиващи резултати.

От самото си създаване ние се стремим да предлагаме продукти и услуги от най-високо качество. Именно затова фирма “Мариани” е официален представител на “Winterhalter” за Североизточна и Югоизточна България . Winterhalter е дългогодишен специалист в областта на професионалните миялни машини, а предлаганите им продукти се характеризират като иновативни, ефективни и лесни за употреба с отлични резултати.

За нас ще бъде удоволствие да отговорим на Вашите въпроси и да Ви докажем нашия професионализъм. Всеки клиент за нас е предизвикателство. Партньорството Ви с нас гарантира индивидуално отношение в съответствие с нуждите и изискванията на всеки клиент. Надяваме се, че опитът и натрупаните познания на нашия екип ще оправдае Вашите очаквания за успешен бизнес.