Космос Кидс ЕООД


 

„COSMOS-KIDS” английска ясла с детска градина - нашата нова стратегия за иновативна грижа към децата. Създадохме концепция за ясла, детска градина, която развива децата като самоуверени, успешни и преди всичко учещи през целия живот личности.

За COSMOS-KIDS светът е покана за учене и откриване.

Децата в COSMOS-KIDS английска ясла с детска градина растат двуезични – с английски език и майчиният си език. От момента, в който ни ги поверите, до момента, в който си ги вземете, те ще бъдат в англоговоряща среда. Децата в COSMOS-KIDS английска ясла с детска градина са с различни националности. Те растат отворени и толерантни към пол, раса и религиозна принадлежност.

Cosmos-kids като двуезична ясла с детска градина е включен в европейската кампания за ранно чуждоезиково обучение.

Педагогическата концепция, която сме избрали и съотстветсва на нашата философия, е система на обучение на издателство "Просвета" - "Ръка за ръка", адаптирана на английски език.

Допълнително има  възможност да се изучава интензивно и немски, френски, испански и руски езиккато втори език.

Приемаме деца на възраст от 1 до 3 години за яслата и от 3 до 7 години за детската градина.

Нашето основно предимство е, че групи ни са много малки: в яслата 3 деца са с 1 преподавател, а в детската градина 4 деца са с 1 преподавател.

Имаме и много допълнителни дейности:в яслата – музика, йога, плуване, изкуство, в детската градина - изкуство, театрална школа, брейк денс, латино танци, йога, музика, плуване, джудо, балет.

Намираме се в центъра на Софияблизо до парка Заимов.

Повече информация може да намерите в сайта ни: http://cosmos-kids.org/