Катрин макс ООД


Дозатори/ диспенсъри за хартиени кърпи за ръце и консумативи за тях 

 

КатринМакс ООД – лидер в продажбите на  консумативи и препарати за почистване и поддръжка на хотели, ресторанти, магазини, болници, търговски и офис сгради, производства и сладкарски цехове. Дозатори (диспенсъри ) , кърпи , салфетки и хартия за ръце, автоматични сешоари за ръце и коса с фотоклетка.

Предлагаме богато разнообразие от диспенсъри за хартиени кърпи за ръце, както и консумативи за тях. Кърпи за ръце тип ZZ сгъвка, V сгъвка и хартиени кърпи на ролка.

Разнообразие от качествона хартия – натурална, бяла, 100% целулоза, сина и зелена кърпа с достъпни цени за нуждите на всеки потребител. Също така предлагаме и дозатори за салфетки за маса и консуматив за тях, салфетки за хранене с размери 25*25 и 33*33 .

Имаме голямо разнообразие от професионални сешоари за ръце и коса и тяло. Предлагаме безплатен монтаж и гаранционно обслужване.

 

Фирмата предлага безплатна доставка до Вашият обект в Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазрджик, Пещера, Русе, Плевен, Смолян, Кърджали, Хасково, Димитровград, Казанлък, Свиленград, Асеновград.