Интершоп ЕООД


Онлайн магазин Mattro.net е неизменна част от онлайн магазините, информационните и представителни сайтове на фирма Интершоп ЕООД. Mattro.net е магазин, в който може да откриете богат избор на всички познати в България еднолицеви и двулицеви матраци, топ матраци, подматрачни рамки и системи, спално бельо и възглавници, продукти от гъши пух и спални продукти за вашето дете. В онлайн магазин Mattro.net може да откриете матраци на фирмите Тед, Блян, Латекс Екон, Нани, Magniflex, Латекс Еко, Дон Алмохадон и много други.

Сайтът притежава меню, което е разработено да улеснява максимално хората, които използват онлайн магазина. Авторите на сайта са заложили изцяло на богатото описание и снимков материал на продуктите, които се предлагат с цел максимално добро запознаване на клиентите с визията и характеристиките на предлаганите продукти. С оглед на това Mattro.net може да бъде наречен Енциклопедията на вашата спалня.

В него ще откриете богата гама от еднолицеви, двулицеви, пружинни, непружинни, дунапренени, пенополиуретанови, латексови и мемори ортопедични, анатомични и детски матраци.

В онлайн магазина може да откриете също корпусна и мека мебел, за обзавеждането на вашето жилище, вила, офис, заведение и хотел.

Mattro.net предлага освен всички актуални промоции на фирмите, които представя, така и обявява ежемесечно собствени промоции, които са съпроводени с много подаръци и награди.

Администраторите на сайта извършват ежедневна актуализация на информацията, която е изложена!