Завод за безалкохолни напитки Парти дринкс


Завод за безалкохолни напитки Парти дринкс, село Йоаким-Груево | Вода - минерална и трапезна

Парти Дринкс ЕООД е приемственик на фирма, произвеждаща безалкохолни и газирани напитки от 1991 година. Близо тридесет години фирмата се усъвършенства и е в крак с изискванията и тенденциите в сферата на газираните и безалкохолни напитки. Днес специално внимание се обръща не само на вкусовите качества на напитките, но и на грижата за здравето на нашите потребители и почитатели. От 2010година се произвежда трапезна вода „Парти Айсберг”, която е с доказана чистота и качества и е подходяща за ежедневна и дълготрайна употреба. Отличните качества на водата, ниската и минерализация по-малка от 50mg/L, преработката с обратна осмоза, обогатянаето с озон и прекрасният и чист вкус са допринесли за налагането на търговската марка като един от лидерите на пазара на водите и гаранция за здравословен живот.

Газираните и негазираните напитки, произвеждани от фирмата са добре познати и търсени вкусове не само на Българския, но и на Европейския пазар. Напитките „Парти дринкс” са желани на всяка трапеза, независимо от повода- от детски рожден ден до голямо фирменно парти. Атрактивната визия, удобната бутилка и органолептичните качества на продуктите са лесно разпознаваеми дори на международния пазар. Гаранция за качество и контрол са осигурени от чистите продукти, които се влагат във всяка бутилка, от Системите за контрол и качество, които производствената база притежава. Фирмата и тук се съобразява с редица фактори като- замяна на подсладители и захари с продукти, които са по-здравословни и био като сукралоза естествени аромати. Леката и ергономична бутилка е съобразена с изискванията за опазване на околната среда и тенденцията за замяна на пластмасовите бутилки със стъклени. Фирмата е единствена в страната Българска компания, която инвестира в стъклени бутилки за многократна употреба като по този начин предприятитето категорично заявява грижа за опазване на околната среда и природата.

Дружеството не спира да инвестира в най-модерно и съвременно оборудване с цел осигуряване на отлично качество. „Парти дринкс” могат да се намерят в малкото магазинче и голямата хранителна верига и е желан и търсен продукт в тях. Производствените мощности гарантират покриване на изискванията на всеки един клиент и доставяне на поръчките без забавяне или отлагане. Големия автопарк на фирмата- от лекотоварни автомобили до големи камиони/TIR/ са доказателство за стремежа на екипа да няма пренебрегнат клиент, доставките да бъдат контролирани и изпълнени на време. Транспортните средства са съобразени с изискванията против замърсяване на въздуха като по този начин отново показваме отношение към природата и околната среда.

Всички отпадъци се предават за рециклиране.

Напитките предлагани от „Парти Дринкс” ЕООД са- газирани напитки, негазирани напитки, трапезна вода, студен чай. Предлаганите разфасовки са съобразени с търсенето на пазара като те варират от 0, 250 мл. до галон от 19 л. при трапезната вода.

Екипът от млади, високобразовани и мотивирани служители без съмнение допринася за имиджа и просперитета на фирмата. Нашата цел е съчетаване на иновативност и традиция съчетани с опазване на околната среда и „eco friendly” съзнанието. Фирмата е основен спонсор на редица спортни отбори, спортни събития, доброволчески и общински мероприятия. Търсен партньор и участник в редица младежки проекти и добре разпознаваемо име в сферата на дарителството и неправителствения сектор. Фирмата е партньор на Университет по хранителни технологии гр. Пловдив за осъществяване на стажантски практики на студенти от специалности производство на газирани и негазирани напитки. Години наред предприятието е посещавано и от ученици от прогимназиален и гимназиален етап нd образование с цел представяне на производствения цикъл и нови професии.