Екозид ЕООД


Сглобяемите съвременни български къщи ЕКОЗИД сатопли и здравословни. Имат изключително кратки срокове за строителство и живот над 100 години. Подходящи са за целогодишно обитаване катофамилни къщи или къщи за отдих. Строят се по индивидуален проект и това ги прави подходящи, както за градска среда, така и за етнографски селища.

Сглобяемите къщи ЕКОЗИД са топли през зимата и прохладни през лятото.По начина на изграждане биватНИСКОЕНЕРГИЙНИ и ПАСИВНИ, и имат два вида топлоизолация: вградена - в стените, пода и тавана, и външна – минаваща по всички външни стени. Така се превръщат в енергоспестяващи и се изплащат в кратки срокове от икономии на разходи за отопление през зимата и охлаждане през лятото.

Сглобяемите къщи ЕКОЗИД се изграждат “до ключ” за изключително кратки срокове! Системата на строителство е приложима през всички сезони.

В строителния процес отпадъците са сведени до минимум.Това запазва чиста околната среда и позволява работа при вече оформено парково пространство.

Качеството на строителния продукт и кратките срокове за влизане в експлоатация правят сглобяемите къщи ЕКОЗИД привлекателни за инвеститора.