БУНГАЛА - 'ДАЛАС"-почивна станция


Откъснете се от напрегнатия градски живот и заповядайте на почивка в Поморие в обновената Почивна станция "Далас" ,разположена на самият бряг, на крачка от морето в град Поморие-старата част, в непосредствена близост до поморйската лечебна кал.Многобройните цветя , декоративни храсти и смокини около бунгалата, създават допълнителен комфорт и уют, невероятна морска панорама, детски кът и собствен плаж ,чист и спокоен с плитко и равно морско дъно,което го прави безопасен за всички.Тук ще получите една, незабравима и пълноценна почивка за вашето семейство.

На територията са разположени 11 двойни бунгала / с две огледално разположени самостоятелни стаи ,общ вход-коридор и самостоятелен вход към всяка стая / и 5 единични бунгала. Стаите са светли , летен интериор (PVC ламперия и PVC дограма,теракота), удобно и функционално обзавеждане ,климатик,хладилник, кабелна телевизия/ булсатком/, безплатен интернет -WiFi, самостоятелна баня и тоалетна,постоянно топла вода, три легла (с възможност за четвърто).

Почивната станция от бунгала в Поморие разполага със бар,столова със 100 места предлагаща закуска,обяд и вечеря/ готвени ястия и аламинути/, барбекю,осигурен охраняем паркинг за вашият автомобил ,достатъчно пространство за игра на децата.В близост се намират калните бани, поликлиника, магазини,стадион. На 30 минути пеша до центъра на града. Предоставя се прекрасна възможност за пълноценен отдих и групови мероприятия,от началото на м.май до края на м.октомври,където ще изкарате едно незабравимо лято в бунгала на плажа в Поморие, наслаждавайки се на успокояващата гледка на морето по всяко време, което ще помните дълго.