Болкан Талант ООД


Болкан Талант ООД - град Варна | Услуги

 

Болкан Талант е иновативна и развиваща се с бързи темпове компания в областта на човешките ресурси и подбора на персонал, която търси и открива талантливи, опитни и креативни професионалисти. 

Открийте повече за решенията в областта на Човешките ресурси, които предлагаме:

• Подбор

Ние работим върху позиции от специалисти и експерти до мениджъри и изпълнителни директори. Имаме специален подход да достигаме най-добрите резултати и да откриваме истинските таланти. Разберете повече

• Директен подбор и селекция

В течение сме на последните иновации и методи за търсене и подбор на най-квалифицираните професионалисти и постоянно търсим нови канали да открием най-добрите кандидати.

• Аутсорсинг

Ако търсите решения, които да повишат ефективността на вашия бизнес, да намалят административните разходи, повишавайки продуктивността и да се фокусирате върху основния си бизнес, ние ви предлагаме да изнесете всички ЧР дейности от компанията си в Болкан талант

• Аутплейсмънт

Аутплейсмънт е услуга, която помага на бивши служители на компанията на клиента ни да преминат успешно прехода към нова работа и им помага да се ориентират в ситуацията на пазара на труда. Тази услуга се заплаща от работодателя и включва практически съвети и психологическа поддръжка. Това повишава авторитета на компанията сред служителите. Основните елементи на услугата са кариерно ориентиране и оценка, писане на автобиографи и подготовка за интервю, създаване на връзки и на умения за търсене на работа и търсене на подходяща позиция на пазара на труда.

• Оценка на персонала

Предлагаме специализирана оценка, която идентифицира критичните необходими способности и измерва уменията за текущото ниво срещу организационния модел и стандарта за най-добри практики.