Би енд си сървис ЕООД


Пълната гама счетоводни,административни, данъчни, финансови и консултантски услуги, съпътстващи бизнеса. Вярваме в лоялността към клиента, фирмената тайна, коректността в отношенията. Потърсете ни!

Промоционални цени на счетоводни услуги!
- Цени от 50 лева на месец, при сключване на договор с нашата счетоводна къща за абонаментно счетоводно обслужване.
- За фирми с минимален обем на работа, възможност за годишно счетоводно приключване с еднократна такса.
- Един / Два месеца безплатни счетоводни услуги за нови клиенти, при сключване на договор с нашата счетоводна къща за счетоводно обслужване за срок от една / две години.
- Безплатни данъчни услуги и консултации за нови клиенти, с договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.
- Безплатна регистрация на ООД / ЕООД / ЕТ на нови клиенти, при сключен договор с нашата счетоводна къща за счетоводно обслужване за срок от една или повече години.
- Безплатна регистрация по ЗДДС на нови клиенти, при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.
- Спешен телефон за връзка с нас без почивен ден, 365 дни в годината, за нови клиенти със сключен договор с нашата счетоводна къща за счетоводство и счетоводни услуги за срок от една година.
- Безплатно годишно счетоводно приключване на всички нови клиенти, при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от една или повече години.
- Безплатен пакет от допълнителни административно - счетоводни услуги за нови клиенти, при сключване на договор за счетоводно обслужване от нашата счетоводна къща за срок от минимум една година.
- Отстъпки от 5% и 10% при авансово заплащане на дължимите суми за счетоводни услуги за съответно 6 или 12 месеца.