Астрал Мобил


Астрал Мобил - град Бургас | Други дейности и продукти

AstralMobile.bg е позната на пазара още от далечната 2001 година. Компанията упражнява търговска дейност с нови и употребявани мобилни телефони, таблети, аксесоари и резервни части за мобилните устройства. Утвърдили сме се като лоялен и коректен партньор за всеки наш клиент, като му предлагаме безкомпромисно качество, на изключително конкурентни цени.

Потребителите имат възможността да разчитат на нас дори при необходимост от извършване на услуга, която не се предлага на пазара. Това им доставя допълнителна гъвкавост по всяко едно време.

Офлайн търговската ни дейност е ориентирана предимно в Югоизточна България. В град Бургас имаме 4 на брой търговски обекта. В останалата част на страната упражняваме по-скромна дейност. Можете да ни откриете и в столицата София.

Независимо от това, че търговската ни дейност не успява да покрие всеки един град на територията на България, то нашите клиенти биха могли да се възползват от предоставените им услуги по всяко едно време, без значение къде се намират. За гладкото изпълнение на това сме създали уеб сайт, който да се посещава, без напускане уюта и комфорта на собствения дом.

Ние от AstralMobile.bg градим своя имидж върху създаване на трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Като комплимент за тях самите им доставяме – качество, добра цена и грижа.