Адвокатска кантора "ВИП Консулт


Адвокатска кантора "ВИП Консулт, град Варна | Други бизнес и финансови услуги

Адвокатска кантора “ВИП Консулт” има десетгодишна практика и предлага консултации както на индивидуални клиенти, така и на фирми.

Услугите ни покриват всички сфери на правото и консултациите. Компанията развива дейността си в съответствие с новите изисквания на бизнеса и предлага правни услуги и бизнес консултации, свързани с проекти за чуждестранни инвестиции в България. Освен консултирането относно форми на инвестиране, правната форма на осъществяване на дейносттав България и разясняването на съответната правна уредба, наша основна задача е да открием за своите клиенти най-подходящите начини за постигане на целите им и да осигурим максимална защита на интересите им.

Офисите на кантората са разположени в най-бързо развиващите се бизнес региони на България – Варна, София,Банско и Благоевград, но адвокатите и консултантите ни са в състояние да обслужват  клиенти на територията на цялата  страна.

ВИП Консулт е официално листната на сайтовете на:Британското Посолство в България; Американското Посолство в България;Хърватското Посолство в България;Чешкото Посолство в България; Ирландското Консулство в България;Френското Консулство в България.

ВИП Консулт е член на Европейската асоциация на адвокатите и Международната адвокатска мрежа "Асоциирани адвокати".