Аве Комерс ЕООД


„АВЕ КОМЕРС“ ЕООД от 1990 г предоставя административни услуги и консултации по регистрация на фирми; всякакви промени - включително в съдружници, дялове участие, капитал, управители, наименование; седалище, адрес на управление, дружествен договор и т.н; прехвърляне на предприятие и дялове; пререгистрации, прекратяване и заличаване на търговци и граждански дружества, публикуване на годишни финансови отчети- ГФО и обявяване на други актове.
 

За 23 години обслужихме административно и консултирахме хиляди търговски дружества и еднолични търговци. Много от утвърдените, включително и в национален мащаб Варненски фирми в различни области на икономиката, са започнали дейността си, получавайки начален старт чрез нас.
 

"АВЕ КОМЕРС" ЕООД работи в екип с утвърдени специалисти в областта на данъчното и счетоводно обслужване, както и с юристи с дългогодишен стаж, така че ще Ви помогнем да вземете правилното решение относно това какъв вид регистрация би Ви дала възможност за най-безпроблемна и изгодна за Вас работа, като се съобразим с огромния обем данъчни, осигурителни и юридически изисквания към Вашия бизнес.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

  • Комплексна и реална услуга:

“АВЕ КОМЕРС” ЕООД Ви предоставя пълната услуга по вписване на регистрации, пререгистрации, промени, прекратяване, заличаване на фирми и обявяване на актове, когато имате нужда от тях. Ние предлагаме комплексна услуга, включваща съобразяване на правните, икономически и данъчни аспекти при избора на правно - организационната форма за Вашия успешен бизнес, като правната страна на услугите, предоставяни от нас се обслужва от правоспособен адвокат.
 

Ние не се занимаваме с продажба на бланки или машинописни услуги, а Ви предоставяме възможност да ползвате цялостна услуга - от проверката на името на бъдещата Ви фирма, до получаване на удостоверение за регистрация, печат и необходимите допълнителни регистрации, за извършване на законна дейност от фирмата Ви.

 

  • Безплатна консултация:

Предоставяме Ви безплатна консултация, относно най-подходящия за Вас и Вашия успешен бизнес, вид фирма.

 

  • Спестяваме Ви:

Спестяваме Ви чакането по опашки и ходенето до търговския регистър към Агенцията по вписванията.

 

  • Без нотариални заверки:

Няма да Ви изпращаме при Нотариус, за да си заверявате заявленията. Това означава, че Ви спестяваме по 6 лева от нотариални такси за всяко заявление. Например за регистрация на ЕТ иначе би Ви се наложило да ходите до нотариус и да платите 6 лв за заверка на заявление, а при нас спестявате тази такса и тази разходка и всичко става с едно посещение в офиса ни.

 

  • Безплатна услуга от нас за удостоверение за актуално състояние:

Без допълнителна наша такса, по Ваше желание, след съответното вписване, получавате удостоверение за актуално състояние с вписан в него ЕИК по БУЛСТАТ и без да е необходимо допълнително да се регистрирате в НАП и НОИ.

 

  • И най-важното:

От 1990 г “АВЕ КОМЕРС” ЕООД успешно осъществява административно обслужване на граждани и фирми.

Работим в екип със счетоводители, правоспособни юристи със завиден стаж, а при нужда и с консултанти от национален мащаб, като нашата цел е коректното, компетентно и ефективно обслужване на нашите клиенти.

 
 

От 2008 г "АВЕ КОМЕРС" ЕООД Ви съдейства в изпълнението на задълженията Ви по Закона за счетоводството за публикуване на годишните Ви финансови отчети- ГФО, като Ви предоставя възможност да направите това в едни от най-големите и популярни специализирани интернет издания - on-line, лесно, бързо, без никакви формалности, в удобен за Вас формат, като:

  • публикуването става незабавно
  • незабавно получавате удостоверение за публикуван финансов отчет
  • плащате отложено
  • възможност за on-line плащане