Або 2012


АБО 2012 ЕООД е основана от специалисти с над 15-годишен опит в консултациите и подпомагането на клиентите в избор на складова техника. С годините фирмата се налага като една водещите компании в бранша.
Фирмата предлага широк спектър от продукти и услуги, свързани с продажба, експлоатация, ремонт и наем на подемно-транспортна и складова техника. 

От италианският производител Pegasolift предлагаме електрически колички и стакери, които осигуряват висока надежност и икономия на енергия при интензивна работа или леко натоварване с марката Pegasolift.

Като представител на Forkilift Focus за България, предлагаме изцяло рециклирани в Холандия подемно-транспортни машини с отлично качество.
При нас може да намерите втора употреба дезелови, газови мотокари, електрокари, рийчтраци, стакери, транспалетни и електрически колички.

Разполагаме със складови бази, технически оборудвани сервизи и офиси в два от големите български градове София и Пловдив.

Фирмата се ангажира с проектиране доствка и монтаж на нови и употребявани магазинни и складови стелажни системи.

Специалистите, които извършват сервизно обслужване на машините са в състояние бързо да реагират до всяка точка на страната.

Може да разчитате на нас, ако търсите:

– Гуми за всички видове електрокари и мотокари с марката Trelleborg
– Стандартни електрокари и мотокари на газ и дизел, нови и втора употреба
– Складова техника под наем
– Подемна складова техника и транспалетни колички
– Широка гама стелажни системи, нови и втора употреба
– Ремонт и обслужване на подемно-транспортна и складова техника
– Доставка на нови и реновирани тягови акумулаторни батерии
– Възстановяване на тягови акумулаторни батерии